Long life roses Preserved roses box houdbare rozen

Houdbare rozen – Daily Flowers – NL

Houdbare rozen

Houdbare Rozen de toekomst?

Wie onze automated store in Hoog Catharijne Utrecht al is bezocht heeft weet dat wij daar vele producten met houdbare rozen verkopen. Denk hierbij aan de preserved roses gift box of een van de  rozen hoedendozen.

 

 Wat zijn houdbare rozen precies?

Veel mensen denken dat het nep rozen zijn, dat ze bijvoorbeeld van plastic zijn gemaakt. Dit is bij onze rozen niet het geval. Het zijn echte rozen! De rozen zijn oorspronkelijk echte Ecuador rozen. De klimaat omstandigheden in Ecuador zijn perfect voor de teelt van rozen. Vervolgens worden deze echte rozen op een speciale manier behandelt waardoor zij tot wel drie jaar goed blijven.

Verzorging houdbare rozen

Veel mensen ervaren de verzorging voor bloemen en planten als moeilijk. Bij geen enkel product dat wij verkopen waar  rozen zijn gebruikt hoeft ook maar iets van verzorging plaats te vinden. Het is zelfs belangrijk dat jij de houdbare rozen geen water geeft. Water zal er namelijk voor zorgen dat het kapot gaat en uiteindelijk gaat schimmelen. Het enige waar jij rekening mee moet houden bij de rozen is dat zij net als echte bloemen liever niet in de volle zon staan. Makkelijk he?

Alle kleuren rozen

Vaak krijgen wij de vraag ‘in welke kleuren zijn jullie rozen te krijgen?’. Bij onze rozen die in de online floral shop worden aangeboden bieden wij verschillende kleuren aan rood, wit, roze en peach. Bij de houdbare rozen is dit nog veel meer. Je kan het zo gek niet bedenken of er zijn  rozen in die kleur! Van donkergroen, blauw, roze tot paars in elke kleur zijn ze te krijgen. Zo kan jij voor bijvoorbeeld een babyshower kiezen voor roze of blauw. Zijn de kleuren van jouw bedrijf groen? Dan kunnen wij hoedendozen met rozen in de kleur groen leveren.

Houdbare rozen bestellen of ophalen

Woon jij niet in de buurt van onze automated store in Hoog Catharijne Utrecht maar wil jij toch graag een van onze houdbare producten cadeau doen voor iemand anders of voor jezelf? Dan hebben wij goed nieuws. Sinds begin augustus is het mogelijk om verschillende houdbare producten online te kopen. Wij zijn hier pas net mee van start gegaan en zullen dit assortiment de komende tijd verder uitbreiden! Op het moment zijn er verschillende long-life hat boxen te koop. Wist jij dat we in veel regio’s gratis thuis bezorgen?

Related news

Autumn flowers Sunflower

Autumn Flowers

Autumn flowers review Finally time for autumn flowers. It is that time of the year again. The leaves start to fall off the trees, the

Read more »
0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop
Daily Flower bloemist utrecht amsterdam

Register

Inspired by nature, we want to convey love through our flowers. Our mission is to design and create luxurious bouquets which you or the person you love will remember for eternity.

Where do you want us to go?

Let us know!