Daily Flowers Florist Hoog Catharijne Utrecht Automated flower store Hoog Catharijne bloemist flower shop

Hoog Catharijne bloemist Utrecht – boeketten bloemen – 24 slots

Hoog Catharijne bloemist Utrecht. Hoe zorgen wij ervoor dat alle boeketten bloemen in onze Automated flower store vers zijn?

Het is voor ons heel belangrijk dat jij thuis minimaal zeven dagen van het boeket kan genieten. Om dit waar te maken hanteren wij een aantal principes waar wij aan vast houden.

De bloemen zijn altijd vers en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Om er zeker van te zijn dat de bloemen mooi zullen bloeien of lang mooi blijven is het belangrijk dat de bloem goed is. Van elke bloem heb je veel verschillende kwekers, wij kiezen altijd voor de kweker waar wij zeker van weten dat deze hoge kwaliteit biedt. Bij snijbloemen die nog moeten bloeien is er altijd de kans dat zij niet open zullen gaan! Om deze kans zo groot mogelijk te maken kiezen wij er voor om voor de beste optie te gaan. Zo kan jij lang en met veel plezier genieten van jouw Daily Flowers boeket!

Alle boeketten in de automated flower store zijn voorzien van een beker met water of een fresh flower bag! Deze zorgt er voor dat het boeket 2 tot 5 dagen voorzien is van water en dus mooi vers blijft!
Op de perfecte temperatuur afgesteld, dat is onze flower vending machine. De flower vending machine is gekoeld op ongeveer 8 graden. Dit is de perfecte temperatuur dat snijbloemen niet open zullen gaan en de kwaliteit perfect blijft.

Verversen! Dat doen wij elke twee a drie dagen. Afhankelijk van de bloemen die gebruikt zijn in het boeket zorgen wij ervoor dat het boeket niet langer dan drie dagen in de machine zit. De overgebleven boeketten bloemen die niet meer verkocht kunnen worden krijgen altijd een goede bestemming!

Zo willen wij er voor zorgen dat jij altijd lang van het boeket kan genieten en je niet druk hoeft te maken of de kwaliteit wel goed is! Zien wij jou snel in Hoog Catharijne bloemist Utrecht?

Heb jij jouw boeketten bloemen liever thuis bezorgd? Bestel eenvoudig via onze online shop. Ook hier geldt dat wij gebruik maken van de hoogste en meest verse kwaliteit mogelijk.

Related news

Phalaenopsis orchid

Top five birthday flowers

Birthday Flowers Celebrating a loved ones’ birthday is one of the best ways to create unforgettable memories. Going out for dinner, having a birthday drink,

Read more »
0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop
Daily Flower bloemist utrecht amsterdam

Register

Inspired by nature, we want to convey love through our flowers. Our mission is to design and create luxurious bouquets which you or the person you love will remember for eternity.

Where do you want us to go?

Let us know!