Dat de tulp en narcis typische voorbeelden zijn van lentebloemen, wist jij natuurlijk al lang. Maar wist jij ook dat de lente veel meer schoonheid te bieden heeft? Onze bloemist ontwerpt dagelijks de boeketten met alleen seizoensgebonden producten! Wacht daarom niet te lang want voor je het weet is het seizoen voorbij.

SERING

De sering staat vooral bekend om haar zoet geurende bloemen. De verzameling minibloemetjes geeft een prachtig romantisch effect. De sering bloeit in de kleuren paars en wit en is must have voor jouw lente boeket!

TUBEROOS

De tuberoos wordt vaak in bruidsboeketten gebruikt en dat is niet zonder reden. De Tuberoos is namelijk een pracht bloem met een unieke geur. Honing en jasmijn zijn tonen van de tuberoos en daarom is tuberoos ook in vele exclusieve parfums te vinden

RANONKEL

Langzaam opent de ranonkel beetje bij beetje haar blaadjes waarbij ze steeds meer van haar schoonheid laat zien. Ze laat niets aan de verbeelding over en fleurt jouw lente dag helemaal op!

TULP

Wie kent hem niet? De tulp is al honderden jaren Nederlands trots. De hele Europa boulevard in Amsterdam staat er vol mee! Met haar vele verschillende kleuren is er voor ieder wat Wills. De tulp kan zeker niet ontbreken in ons lente assortiment.

LIMONIUM

Misschien ken je deze naam niet maar vroeger was deze bloem een hottie. De blaadjes van deze bloem zijn typerend en lijken wel van papier. Zo uniek dat je ernaar blijft kijken.

LATHYRUS

Net zoals de TUBEROOS ruikt deze bloem zalig. Met haar rijke aroma’s is ook deze bloem een must have in jouw lente boeket. De bladeren laten met hun artistieke vormen en verzorgde afwerking niks aan de verbeelding over. Afhankelijk van de soort kunnen ze violet, rood, geel, roze, blauw of wit zijn.

VIBURNUM

De Viburnum wordt ook wel de sneeuwbal genoemd. Deze bloem is een echte voorjaarsbloeier en is te herkennen aan haar ronde vormen en mooie geuren. De sneeuwbal is een echte eyecatcher in jouw lenteboeket!

Related news

Pink dahlia bloem flower

Dahlia bloem

Dahlia bloem Deze prachtige bloem komt oorspronkelijk uit Mexico. Er komen ontzettend veel verschillende kleuren en vormen Dahlia’s voor. Kenmerkend voor de dahlia zijn de

Read more »
0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop
Daily Flower bloemist utrecht amsterdam

Register

Inspired by nature, we want to convey love through our flowers. Our mission is to design and create luxurious bouquets which you or the person you love will remember for eternity.

Where do you want us to go?

Let us know!